Mitä lahjaksi läheiselle?

Onko läheiselläsi tulossa juhlapäivä, jona häntä olisi hyvä muistaa jollakin tavalla? Etkö kuitenkaan keksi, mitä hänelle oikein antaisi lahjaksi? Tuntuvatko villasukat ja suklaa tylsältä ja tavalliselta? Muista, että nykyään myös aineettomat lahjat kasvattavat suosiotaan. Tästä artikkelista löydät lahjaideoita eri tyyppisille ihmisille ja varmasti jokin niistä sopii myös juuri sinun läheisellesi.

Aktiiviselle ja liikunnalliselle tyypille

Jos läheisesi pitää liikunnasta ja aktiivisuudesta ja on erittäin urheilullinen, hyötyisi hän varmasti älyrannekkeesta, joka mittaa hänen aktiivisuuttaan. Myös liikuntasalikäynteihin tai jumppaan oikeuttava kortti olisi varmasti iloinen yllätys.

Rentoutumisesta ja kauneudesta kiinnostuneelle tyypille

Jos läheisesi kaipaa rentoutusta, olisi lahjakortti vaikkapa kauneushoitoon tai hierontaan varmasti hänelle erittäin mieluinen. Oikein suuria juhlia varten voi miettiä myös kahdenkeskeistä reissua spa-hoitolaan, tai pienemmällä budjetilla voi pitää vaikkapa tyttöjen spa-illan kotona. Tällaiselle henkilölle kelpaavat varmasti myös kauneudenhoitotuotteet. Voit koota itse vaikkapa nautinnolliseen kylpemiseen tarkoitetun setin, joka tulee varmasti käyttöön kylminä iltoina.

Pelaamisesta ja viihteestä pitävälle tyypille

Jos paras keino viihdyttää lähteistäsi on pelaaminen ja muu viihdesisältö, voit saada hymyn hänen huulilleen lahjoittamalla vaikkapa sarjalipun leffaan. Myös lahjakortti leffojen suoratoistosivuille, kuten NetFlixiin olisi tällaiselle henkilölle varmasti mieleen. Jos tiedät henkilön pitävän tietynlaisista peleistä, ota selvää onko siihen saatavilla lisäosia tai muuta sisältöä, jolla voisit häntä ilahduttaa.

Matkustelusta pitävälle tyypille

Jos läheinen on kiinnostunut matkustamisesta, voi hänelle tarjota lahjaksi elämyksiä. Pienellä budjetilla voi kotona järjestää vaikkapa eri kulttuurien ruokien maisteluillan. Jos budjetissa on vähän enemmän joustamisen varaa, voi matkustelun tunnelmaa lahjoittaa vaikkapa risteilylahjakortilla. Ja jos kyseessä on suuri vuosipäivä ja rahaa on käytettäväksi, olisi ulkomaanmatka kahdestaan tai porukalla varmasti läheisellesi unelmien täyttymys.

Kulinaristisista nautinnoista pitävälle tyypille

Jos ruokaelämykset ovat läheisesi mieleen, vie hänet syömään hienoon ravintolaan. Aktiivisemmalle tyypille voi myös tarjota paikan ruoanlaittokurssille, jossa hän pääsee itse toteuttamaan unelmiensa aterian hyvistä raaka-aineista ja kokkaamaan porukalla.

Kulttuurielämyksistä nauttivalle tyypille

Jos läheisesi nauttii kulttuurielämyksistä, voit antaa hänelle lahjaksi ikimuistoisen kokemksen vaikkapa teatteri- tai musikaalippujen muodossa. Läheisesi voi muistella reissua vielä pitkään!